17% Reduced price! Motorola XT460 ipari kivitelű kijelzős engedély nélküli adóvevő Nagyítás

Motorola XT460 ipari kivitelű kijelzős engedély nélküli adóvevő

DP000218

8 csatorna
Automatikus szkennelés
USB CPS interfész

More details

Raktáron

Eredeti ár:

99 990,00 Ft‎


Akciós ár:

82 799,00 Ft‎

Megtakarítás:

17 191,00 Ft‎

Garancia 1 év

A Motorola XT400 sorozat adó-vevőinek intelligenciája segíti az embereket a jobb együttműködésben – az erőforrások koordinálásában egy építkezésen, vagy a termelés figyelemmel kísérésében egy gyártósoron. Pontosan azokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, amik egy vállalatnak versenyelőnyt nyújtanak: kivételes minőség, elérhető ár, a nagy zajban, nehéz körülmények és sok használat során is hosszú élettartam.

DOLGOZZATOKK EGYÜTT HATÉKONYAN ÉS BIZTONSÁGOSAN

A közvetlen adás-vétel kapcsoló és az egyénileg beállítható hangos csatorna azonosítás mellett nem kell a készülékhez nyúlnod! Akkor is tudod, melyik csatornán és melyik részleggel beszélsz, ha nem veszed le a készüléket az övklipszről. A Motorola XT400 sorozat a beépített nagy teljesítményű hangszórónak köszönhetően jól hallható és tiszta hangon szólal meg, 8 csatorna és 219 CTCSS/DCS kód biztosítja az elválasztást és tiszta hangot az azonos csatornát használó különböző beszédcsoportok között.

KÖNNYŰ KAPCSOLAT AZ EGÉSZ MUNKATERÜLETEN

A Motorola XT400 sorozat rádiói elősegítik a munkavégzést. Bár kompakt méretűek, mégis nagy teljesítményűek, a Motorola XT400 sorozat akár 16 250 m2 területen, 13 emeleten át, vagy légvonalban 9 km távolságra használható, hangutasításaival a kijelző nélküli készülékeket üzem közben programozhatod. A forgatható övcsipesszel ellátott hordozótokkal kényelmesen állíthatod be a készüléket, hogy ne zavarjon egy szerszám felvétele vagy egy polc megrakása közben sem, az antibakteriális bevonat segít megelőzni a gombák és baktériumok elszaporodását a készülék felületén – így műszakváltáskor nyugodtan adhatod át a készüléket.

BESZÉLHETSZ NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS

Más rádiókészülékek gyártói is alkalmazzák a 810 C, D, E, F katonai szabványokat, és az IP55 szerinti G+ osztályt, de a Motorola XT400 sorozat esetében ezek csak a kiinduló pontok. Ezeket a készülékeket alávetik a Motorola egyedülálló felgyorsított élettartam tesztjének (Accelerated Life Testing - ALT). Ezzel a szigorú laboratóriumi vizsgálattal 5 éves terepi használatot szimulálnak. A Motorola XT400 sorozat készülékeit olyan gondossággal tervezzük és úgy gyártjuk, hogy a költséges javításokat és kieső időket elkerüljük.

PROBLÉMAMENTES ÁTÁLLÁS AZ XTNi RENDSZERRŐL AZ XT400 SOROZATRA

A html-alapú, egyedi programozó szoftver könnyen használható, bármelyik internet-böngészővel működik. A profilok is felcserélhetők az XTNi sorozattal. Egyik készülékből a másikba gyorsan átmásolható beállítások. A másolás az XT400 sorozat készülékei, illetve az XT400 és XTNi készülékek között a klónozó kábel készlettel történik a több készülékes töltő segítségével. Emellett újra felhasználhatod az XTNi audio tartozékokat, és ezzel szabadjára engedheted az XT400 sorozat rádióinak teljesítményét.

Motorola XT460 ipari adóvevő funkciók:

    Az engedély és előfizetés nélkül használható PMR446 frekvenciákon működik
    8 csatorna
    Be/kikapcsoló és hangerőszabályozó gomb
    16 állású csatorna- és kódbeállító gomb
    Automatikus szkennelés
    Akkumulátorkímélő
    USB CPS interfész
    Készülék mikrofonerősítés szabályozója
    Tartozék mikrofonerősítés szabályozója
    Szkennelés és szkennelési lista
    Hang titkosítása a bizalmas forgalmazáshoz
    Adásidő korlátozó időzítő
    Kompatibilis az XTNi audio tartozékokkal

Motorola XT460 ipari adóvevő doboz tartalma:

    1 db. XT460 adóvevő
    1 db. PMNN4434A 2100mAh akkumulátor
    1 db. töltőtalp adapterrel
    1 db. övtartó
    Használati útmutató, biztonsági tájékoztató