29% Reduced price! Brita Maxtra Plus Pack-6 szûrõbetét 6 db Nagyítás

Brita Maxtra Plus Pack-6 szûrõbetét 6 db

DP000071

6 darabos csomag
25%-al nagyobb klór kiszűrés
Egyedi 4 lépéses szűrés

More details

Raktáron

Eredeti ár:

11 990,00 Ft‎


Akciós ár:

8 499,00 Ft‎

Megtakarítás:

3 491,00 Ft‎

Az újonnan kifejlesztett Brita szűrők hatékonyabb vízszűrést biztosítanak, mint korábban. A szűrő összetételének továbbfejlesztett keveréke és az új szűrési technológia még az eddiginél is hatékonyabb módon lép fel a klór és egyéb, a víz ízét hátrányosan befolyásoló anyagok kiszűrésében. A vízkó és a nehézfémek csökkentése még mindig ugyanazon a magas, minőségi szinten folyik, így a szűrő egyértelműen meghosszabbítja az otthoni készülékek élettartamát. A készülék 1 liter vizet egy percen belül megszűr, így nem szükséges sokáig várakoznia egy pohár tiszta vízért. A csomag négy újgenerációs szűrőpatront tartalmaz. Az új szűrővel az eddigieknél jobb vízminőséget érhet el anélkül, hogyúj szűrőkannát kellene vásárolnia. 

Legfontosabb jellemzők

 •                                  Új generációs Maxtra szűrő
 •                                  Fejlesztett összetétel, hatékony vízszűrés
 •                                  A szűrő összetétele csak természetes anyagokból áll
 •                                  Egyedi 4 lépéses szűrés
 •                                  Új szűrési technológia - MICROFLOW
 •                                  magasabb arányú szűrő összetétel
 •                                  A nehézfémek jelentős csökkentése
 •                                  A víz keménységének és a vízkőnek jelentős csökkentése
 •                                  25%-al nagyobb klór kiszűrés
 •                                  Kellemesebb ízű és illatú főtt ételek és italok
 •                                  Hosszabb élettartamú készülékek
 •                                  Könnyebb szűrőcsere
 •                                  Kompatibilis a régebbi BRITA szűrőkancsókkal
 •                                  Teljes mértékben újrahasznosítható
 •                                  Szűrés az iható víz érdekében

Az új MICROFLOW technológia

Az innovatív Brita Maxtra Plus szűrőbetét új formával rnedelkezik, ami megkönnyíti az szűrő összeszerelését és cseréjét is. A szűrő összetételének elegye is nagyban megváltozott, javult. Ahogy a szűrő neve is sugallja, a Microflow alkalmazott technológia mikro karbon gyöngyökből áll, amely szén mikrorészecskéket kókuszdióhéjból nyertek ki. Az aktív részecskék micro mérete lehetővé teszi a szűrő összetételének mennyiségi növekedését. A micro részecskék több mikro pórust jelentenek, amely által eredményesebben szűrik ki a nemkívánatos anyagokat, és így nagyobb hatékonysággal működik a vízszűrő. A víz ízét és illatát negatívan befolyásoló klór és egyéb anyagok eltávolításában az újgenerációs szűrő 25%-al nagyobb hatékonysággal bír. Emellett magas szintű vízkeménység és nehézfém csökkentésre is képes a szűrő. 

Négy lépéses vízszűrés

A víz előszűrése  a szerves szennyeződések és a rozsda kiszűrésére már rögtön azután bekövetkezik, hogy a vizet a kannába tölti.  A közelmúltban a vízszűrő tetjén elhelyezett inomabb szövetű szita segítségével az ilyen módon kiszűrt részecskék vízbe jutása elkerülhető. Ezt követően a víz átfolyik a saját szűrőjén, amely egyedi összetételének köszönhetően gyantát és ezüstözött szenet tartalmaz. Mindkét szűrőanyag ételbiztonsági szempontból bevizsgált anyag. A gyanta csökkenti a víz keménységét, azaz a vízkőtartalmat emellett csökkenti a víz nehézfém-tartalmát is, amelyek jelen lehetnek a vízvezetékekben. Ugyanakkor a víz megtartja a magnézium és a kalcium részecskéket. Amikor a víz érintkezik az aktív szén mikrorészecskékkel, az jelentősen csökkenti az olyna káros anyagok tartalmát a vízben, amelyek hátrányosan befolyásolhatják annak ízét és illatát. mint például a peszticidek, a klór és vegyületei. Az ezüstözött szén megakadályozza lehetséges nemkívánatos baktériumok elszaporodását. A szűrő alsó oldalán található finomabb szővésű szűrő felelős a végső szűrésért. A speciális összetételű szűrő képes kiszűrni a legkisebb részecskéket is.

Környezetbarát és biztonságos

A BRITA Home szűrőket az ivóvíz megtisztítására használják, hogy növelje a víz minőség és javítsa annak ízét. Így minden esetben megfelelő minőségű vizet tud átalakítani. A Brita Maxtra Plus szűrőtest műanyagból készült, amely nem tartalmaz káros vegyületeket, és a vízzel való folymatos érintkezésre tervezték. A vízszűrő csak természetes anyagokat tartalmaz - gyanta és kókuszdióhéjból előállított ezüstözött aktív szén. A BRITA szűrő teljes egészében újrahasznosítható, így a használt szűrőbetéteket visszaveszik a forgalmazók, aminek újrahasznosítását ezután a BRITA végzi el. 

Miért használjunk BRITA szűrőt?

Hála a BRITA Maxtra Plus technológiának a szűrő még a legrosszabb csapvizet is tiszta és ízletes vízzé alakítja. A vízben lévő szűrők jelentősen csökkentik azokat az anyagokat, amelyek felelősek a víz ízének és szagának negatív befolyásolásáért. Ezekért elsősorban az olyan nehézfémek felelősek, mint a vízcsövekben fellelhető ólom, réz és alumínium, és a színtelen és szagtalan klór és annak vegyületei. A szűrők  jelentősen csökkentik a víz keménységét és a vízkő tartalmat is. Minél lágyabb a víz, annál nagyobb az aroma feloldási képessége, így az a szűrt vízből elkészített italok jelentősen  jobb ízűek és illatúak lesznek. A szűrt víz rendkívül előnyös a sütéshez és a pároláshoz is, az így elkészített ételek jobban megtartják színüket és ízüket és jobb állaggal is rendelkeznek. Amikor káposztát vagy halételeket készít a szűrt vízből, azok teljesen elveszítik erőteljesebb szagukat. A vízkő mennyiségének csökkentése pozitív hatással bír majd az otthoni készülékeinek élettartamát tekintve, különösen azoknál a készülékeknél,, amelyeket vizet melegítenek. A lágy vízért a szobanövényei is hálásak lesznek. A szűrt vízzel való öntözéstől ugyanis gazdag növekedésnek indulnak majd.