33% Reduced price! Brita Aluna XL vízszûrõ kancsó fehér 3 db szûrõbetéttel Nagyítás

Brita Aluna XL vízszûrõ kancsó fehér 3 db szûrõbetéttel

DP000032

Össztérfogat: 3,5 liter
Szűrt víz mennyisége: 2 liter
Szűrési idő: 3-5 perc

More details

Raktáron

Eredeti ár:

8 990,00 Ft‎


Akciós ár:

5 999,00 Ft‎

Megtakarítás:

2 991,00 Ft‎

A szűrőkancsó egyedülálló FlowControl technológiával, Brita Maxtra patronokkal és négyfokozatú filterrel rendelkezik. A készülék jelentősen javítja a víz ízét és képes meghosszabbítani azoknak az eszközöknek az élettartamát is, amelyeket károsíthat a kemény víz. Sőt, a vízszűrés képes csökkenteni a vízvezetékből felszabaduló nehézfémek mértékét is és kiszűrni a mezőgazdaságban alkalmazott peszticideket.

A szűrőkancsó praktikus kialakítása révén lehetővé teszi a hűtőszekrény ajtajában való tárolást és a mosogatógépben való tisztítást is. Csuklós fedelének köszönhetően a vízforralót akár egy kézzel is feltöltheti. Öt percenként két liter vizet képes megszűrni. A készülék jelzi, amikor a szűrőbetét cserére szorul. Ez nagyjából négyhetente fordul elő. Amennyiben a megszűrt vizet szeretné PET-palackokban tárolni, akkor ez az egyik leggazdaságosabb megoldás az Ön számára.

Nincs többé klór, kalcium, növényvédő szer és nehézfém

A Brita Maxtra egyedülálló szűrési technológiájának köszönhetően képes eltávolítani a vízből az ásványi anyagokat és csökkenteni annak keménységét. Ezzel jelentősen növelheti készülékei élettartamát. A klór és a kalcium kiszűrésével a vízzel készült ételek és italok ízletesebbek lesznek, mint valaha. Ráadásul a vízszűrés csökkenti a vízvezetékből felszabaduló nehézfémek mennyiségét és eltünteti a mezőgazdaságban alkalmazott növényvédő szerek mennyiségét is.

Legfontosabb jellemzők

  •                                  A modern design és a csuklós fedél lehetővé teszi az egykezes használatot
  •                                  Praktikus méretének köszönhetően a hűtőszekrényben is tárolható, fedél nélkül a mosogatóban is mosható
  •                                  A csomag egy vízforralót és egy Brita Maxtra szűrőbetét tartalmaz
  •                                  A Brita Maxtra jelzi, amikor az alkatrészt cserére szorul
     

Szűrőkancsó - kapacitása: 3,5 liter, 2 liter víz szűréséhez, elektronikus naptár

Méret:
Szélesség: 27.8 cm
Magasság: 53.6 cm
Mélység: 15.4 cm

Egyéb:
Össztérfogat: 3,5 liter
Szűrt víz mennyisége: 2 liter
Szűrési idő: 3-5 perc