41% Reduced price! Electrolux ESB2500 sportmixer Nagyítás

Electrolux ESB2500 sportmixer

DP000986

300 W teljesítmény
0,6 L keverőtál
Kivehető kések

More details

Raktáron

Eredeti ár:

15 990,00 Ft‎


Akciós ár:

9 499,00 Ft‎

Megtakarítás:

6 491,00 Ft‎

Garancia 1 év

2 db BPA-mentes, masszív műanyag palack 
A műanyag palack 100%-ban BPA-mentes, és nem veszi át sem az ízeket, sem a szagokat. Biztos fogást adó markolattal rendelkezik, és ideális méretének köszönhetően könnyedén befér a táskájába. Tritan anyagának köszönhetően a műanyag palack törés és ütésálló. A Tritan az Eastman vállalat védett termékneve. 

Legyen mindenkinek a családban saját kulacsa! 
További palackokat is vásárolhat, így a családban mindenkinek lehet saját kulacsa. Írja rá a nevét sajátjára, így biztosan nem fogja összekeverni a többiekével. Saját fogkefe és saját kulacs - ez az élet rendje. 

Egyszerű használat 
Az ESB2500 sportmixerrel villámgyorsan és könnyedén elkészítheti kedvenc turmixát. Töltse be a hozzávalókat a palackba, helyezze be a keverőpengéket, csatlakoztassa a kulacsot és nyomja meg a Pulse gombot - ennyi az egész. Egyszerű használni, egyszerű tisztítani és könnyű magunkkal vinni, hiszen az ivókupak egyben fedélként is funkcionál. 

A biztonságos mixer 
A turmix alján lévő tapadókorongok gondoskodnak a stabilitásról a készülék működése közben. A rozsdamentes acélból készült test Pulse funkciója úgy működik, mint egy ki/be kapcsoló; amikor a gombot elengedi, a keverés leáll. A négy keverőpenge kivehető, így könnyen tisztítható.