15% Reduced price! Samsung UE50NU7022 UHD-4K Smart Wifi LED 50(127cm) televízió Nagyítás

Samsung UE50NU7022 UHD-4K Smart Wifi LED 50(127cm) televízió

DP000853

Kijelző méret: 50" (127cm) 
Felbontás: UHD-4K
Smart TV

More details

Raktáron

Eredeti ár:

169 990,00 Ft‎


Akciós ár:

143 990,00 Ft‎

Megtakarítás:

26 000,00 Ft‎

Garancia 2 év
 • Igazi 4K UHD felbontás : Élvezd az élénk és éles képeket a 4K UHD TV-den, melyben 4-szer több pixel található, mint a Full HD készülékek esetében.
 • HDR technológia : A HDR technológia minden jelenet színét és kontrasztját optimalizálja, hogy a legélesebb részletekkel nézhesd kedvenc filmedet.
 • PurColour : Fedezd fel a természetes színeket a PurColour segítségével. Vesd bele magad a szórakozásba és élvezd az élethű és részletgazdag színvilágot.
 • UHD Dimming : Az UHD Dimming technológia optimális színeket - mély feketét és tiszta fehéret - élességet és kontrasztot biztosít az élethű képminőség érdekében.

Keskeny kialakítás

 • Keskeny kialakítás, modern megjelenés: Modern és finoman kidolgozott, keskeny dizájn, amely természetes módon illik otthonod környezetébe.
 • Élvezd okos tévéd minden előnyét : Gyorsan és könnyedén. Az új, 2018-as NU széria mindent leegyszerűsít, így több időt tudsz azzal tölteni, amivel igazán szeretnél. Nincs több nyugtalanító keresgélés, csak intelligens tévézés!
 • Univerzális útmutató : Egyelőre csak UK/FR/DE/IT/ES/AT/CH országok esetében érhető el. Ne aggódj azon, hogy mit legyen a következő a listán! Az Univerzális Útmutató (Universal Guide) nem csupán megmutatja neked a legnézettebb műsorokat, de kifejezetten a Te ízlésednek megfelelő tartalmakat ajánlja - az elmúlt pár havi tévénézési szokásaid figyelembevételével.
 • Egyetlen alkalmazás minden beállításhoz : Sok okoseszközt kellene kezelned? Semmi gond! Töltsd le a SmartThings alkalmazást a mobilodra, és kövesd nyomon a csatlakoztatott eszközeidet a TV képernyőjén. Csak erre az egy appra van szükséged!
 • Egyszerű beállítás mobiloddal : 1. lépés: Töltsd le mobilodra a SmartThings Appot. Kapcsold be a tévéd, mely automatikusan csatlakozni fog mobiltelefonodhoz, és lépésenként végigvezet téged a telepítési folyamaton. 2. lépés: A telefon megosztja a Wi-Fi hálózat információit a TV-vel. 3. lépés:  Amennyiben mobilod a Samsung Account-al összeköttetésben áll, automatikusan megosztja azt a TV-vel. Külön bejelentkezés nem szükséges. 4. lépés: Válaszd ki mobilodon azokat az alkalmazásokat, melyeket meg szeretnél jeleníteni a Smart Hub-ban, a TV képernyőjén. Készen is vagy!**
 • Csatlakozás és megosztás : A lakás bármely helyiségében is tartózkodsz, a szórakozás folytatódik. Könnyedén szinkronizálhatod és megoszthatod tartalmaidat mobiltelefonodra, televíziódra vagy akár a hűtőszekrényedre is, köszönhetően a Samsung Cloud és a Samsung eszközök együttműködésének. Mostantól nem maradsz le egyetlen jelenetről sem, ha kimész pattogtatni még egy kis kukoricát.

További tartalmak És ez még nem minden! További tartalmak várnak Rád.

 • TV Plus szolgáltatás : Egyelőre csak UK/FR/DE/IT/ES országok esetében érhető el. Férj hozzá a 4K UHD és HDR tartalmak széles tárházához! A TV Plus a legújabb tartalmakat és filmeket szolgáltatja neked lenyűgöző felbontásban, így bármikor moziélményt varázsolhatsz a nappaliba.
 • Steam Link : Merülj el a gyors és dinamikus jelenetekben a Steam Link alkalmazással, melyben számtalan játékot kipróbálhatsz és a minimális bemeneti késleltetéssel élvezheted tévéd nagy képernyőjén.