13% Reduced price! Hotpoint-Ariston FTCD 87B 6H szabadonálló szárítógép 8kg B energiaosztály Nagyítás

Hotpoint-Ariston FTCD 87B 6H szabadonálló szárítógép 8kg B energiaosztály

DP000562

8kg kapacitás
B energiaosztály
Kondenzációs

More details

Raktáron

Eredeti ár:

129 990,00 Ft‎


Akciós ár:

112 799,00 Ft‎

Megtakarítás:

17 191,00 Ft‎

Garancia 2 év

Farmer program
Kifejezetten a legkedveltebb ruhanemű, a farmer számára kifejlesztett program. Egy speciális melegítési és szárítási program, amely védi a színeket és megőrzi minden farmer ruhanemű rugalmassagát és formáját, tökéletes szárítási eredményt biztosítva.

Antiallergén ciklus
Eltávolítja a főbb allergéneket az érzékeny bőr védelme érdekében. Az "Allergy UK" (brit allergia alapítvány) védjegyével ellátott ciklus alatt a szabadalmazott magas hőmérséklet szabályozási rendszer lép működésbe, amely hatékonyan csökkenti és távolítja el az allergéneket az Antiallergén ciklussal szárított nedves ruhákból, védelmet biztosítva az érzékeny bőrűek számára. Poratkák, gombák és baktériumok (kondenzátoros sztenderd szárítógépek); poratkák (hőszivattyús szárítógépek) ellen.

Intelligens szárítási program manager
Intelligens szárítási program manager: akár 7 automata szárítási szint és 85 különböző programkombináció

Gyűrődés csökkentőés opció
Csökkenteni a gyűrődéseket. A gyűrődés csökkentés opció, amely megszakításokkal és hő nélkül szárít, segít megelőzni a gyűrődések kialakulását. Különösen hasznos, ha nem tudjuk mindjárt a ciklus leállásakor kivenni a ruhákat.

Frissítő program
Egy 20 perces hűvös levegővel működő program, amely csak száraz ruhák esetén alkalmazható, azok szellőztetése, frissítése érdekében. Alternatív megoldás az olyan ruhák esetében, melyeket csak egyszer viseltünk, vagy hosszú ideig tároltunk.

Plüss ciklus
Egy finom ciklus a plüss játékok szárítására kifejlesztve, amely könnyebben eltávolítja a port. Az alacsony hőmérséklet és a lágy mechanikai mozgás segít megőrizni a plüss játékok eredeti kinézetét és színét.