9% Reduced price! LG VSR66000OB robotporszívó Nagyítás

LG VSR66000OB robotporszívó

DP001692

Működési idő: 100 perc
Szűrő típusa: HEPA
Portartály űrtartalom: 0,6 l

More details

Raktáron

Eredeti ár:

143 990,00 Ft‎


Akciós ár:

131 499,00 Ft‎

Megtakarítás:

12 491,00 Ft‎

Garancia 2 év

Nagy hatékonyságú takarítás és hosszabb élettartam 

A HOM-BOT SQUARE egy erős, nagy teljesítményű, Smart Inverter Motort™ tartalmazó robotporszívó, amely kompakt mérete ellenére is tartós, nagy hatékonyságot és maximális teljesítményt nyújt. Az LG annyira megbízik a motorban, hogy 10 év garanciát vállal rá. 

Négyzet alakú kialakítás 

A négyzet alakú kialakításnak köszönhetően az oldalkefék közelebb kerültek a készülék elejéhez. 

Továbbfejlesztett Dual Eye 2.0™ kamera 

A HOM-BOT SQUARE továbbfejlesztett Dual Eye 2.0™ kamerája automatikusan érzékeli a fényerősséget és vizsgálja a mennyezetet is. Akár világos van, akár sötét, a Dual Eye 2.0™ képes éles képet készíteni a szobáról, minimálisra csökkentve a bolyongást. 

Díjnyertes és Bizonyított 

Az új, lekerekített négyzet alakú robotporszívó különbözik a jelenleg elérhető, kerek formájú készülékektől, és jobb takarítási hatékonyságot biztosít a sarkokban. 

Digitális ütközéselhárító 

Az akadályokat több érzékelő észleli, minimálisra csökkentve az ütközéseket. Az LG HOM-BOT SQUARE továbbá azt is tudja, hogy az akadályok milyen messze vannak, míg a többi porszívó csupán ütközéssel érzékeli azokat. 
– A HOM-BOT SQUARE ultrahangos érzékelője pontosabban érzékel, így az üveg és az átlátszó tárgyakat is képes észlelni. 

Könnyen kivehető porgyűjtő tartály 

A HOM-BOT SQUARE porgyűjtő tartálya felülről vehető ki. Egyszerűbben kezelhető, mint a hagyományos robotporszívók kihúzható porgyűjtő fiókja, így alig rakódik le por a portartály nyílása körül, és az ürítés sem jár porolással. A HOM-BOT SQUARE nagyobb kapacitásának (0,6 l) köszönhetően pedig ritkábban kell üríteni a portartályt. 

My Space – Kijelölhető terület 

Az LG egyedülálló programja lehetővé teszi, hogy a kijelölt területet egymás után kétszer, cikkcakk üzemmódban hatékonyan kitakarítsa a készülék. 
Bármilyen, akadályokkal teli területen hatékony megoldást biztosít. 

Öntanuló 

Tanulási funkciójának köszönhetően a HOM-BOT SQUARE megjegyzi a szobában található akadályok és padlóburkolatok közötti átmenetek helyét, minimálisra csökkentve ezzel az ütközések számát. 

Intelligens akadály kikerülés 

01. Nem akad el a szőnyeg szegélyében, vezetékekben - önálló takarításra képes 02. Az akadályérzékelői által képes megállás nélkül kikerülni az akadályokat 03. Smart Exit funkció: felismeri a nyílászárók kereteit, elkerüli az elakadást 04. Ha egy zárt helyen elakad, egy idő után az összes mozgássort végrehajtja a kiszabadulás érdekében. 

Mapping Resume – Ott folytatja, ahol abbahagyta 

A HOM-BOT SQUARE az "Ott folytatja, ahol abbahagyta" funkcióval akkor is megtalálja a kívánt helyet, ha közben felvették és máshova helyezték át. Megjegyzi, hogy hol takarított már fel, így szükségtelen ismétlés nélkül folytatja a takarítást. 

Elől lévő szívófej, nagyobb mikroszálas törlőkendő 

A HOM-BOT SQAURE szívófeje közelebb van a készülék elejéhez, mint a többi robotporszívónál, így jobb porfelszívást biztosít anélkül, hogy a port szétszórná. 

A HOM-BOT SQUARE 2,5-szer nagyobb törlőfeje makulátlan tisztaságot teremt otthonában, a becsúsztatható törlőfej pedig egyszerűbb és gyorsabb cserét tesz lehetővé.