35% Reduced price! Canon Pixma MG2550S tintasugaras nyomtató-scanner-másoló fekete Nagyítás

Canon Pixma MG2550S tintasugaras nyomtató-scanner-másoló fekete

DP000028


Szkenner / fénymásoló
Nyomtatási sebesség (fekete, A4 méretben): 8 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes, A4 méretben): 4 lap/perc

More details

Raktáron

Eredeti ár:

16 990,00 Ft‎


Akciós ár:

10 999,00 Ft‎

Megtakarítás:

5 991,00 Ft‎

Garancia 1 év

Tökéletes multifunkciós készülék mindennapos használatra nyomtatáshoz, szkenneléshez és másoláshoz. A sok szöveget tartalmazó dokumentumoktól kezdve a családi fényképekig, a kompakt méretű Canon PIXMA MG2550S nyomtatót kiváló minőségű, egyszerű használatra tervezték. 

Nyomtatás, szkennelés, másolás – otthoni nyomtatás egyszerűen 

Az otthoni használatra ideális multifunkciós készülékkel a minőség romlása nélkül nyomtathat, szkennelhet és másolhat rendkívül gyorsan. Az egyszerűen használható Canon PIXMA MG2550S elegáns, kompakt és asztali használatra tervezett készülék, amely kiváló funkciókkal rendelkezik minden otthoni felhasználó számára. 

Megfizethető készülék, prémium minőségű nyomtatás 

A Canon PIXMA MG2550S hihetetlen minőséget garantál pénzéért: a megfizethető árú otthoni nyomtató kiemelkedő minőségű dokumentumok és fényképek nyomtatására képes. A FINE kazettatechnológia mély feketéket, élénk színeket és lélegzetelállító részletgazdagságot biztosít. 

Oldalanként akár 30%-os költségmegtakarítás 

Az opcionális, nagy kapacitású Canon XL-méretű tintakazettákkal a hagyományos kazettákhoz képest oldalanként akár 30%-os költségmegtakarítást érhet el. Több oldal kazettánként és több idő a kazetták cseréje között: a Canon PIXMA MG2550S nem kerül egy vagyonba. 

Legyen kreatív! 

A My Image Garden alkalmazás arcfelismerés funkciójával egyszerűen rendszerezheti és kinyomtathatja fotóit, a CREATIVE PARK PREMIUM pedig kreatív lehetőségek egész tárházát nyitja meg a profi művészek sablonjainak választéka révén, amelyek képeslap, naptár, születésnapi kártyák és sok más formájában mind elérhetők. 

Beépített energiatakarékosság 

Az automatikus be-/kikapcsolásnak köszönhetően kevesebb energia felhasználására van szükség. Nyomja meg laptopján a nyomtatás gombot, és nézze, amint a nyomtató azonnal felébred az energiatakarékos üzemmódból, és bekapcsolás nélkül is készen áll a nyomtatásra.

Tintasugaras multifunkciós nyomtató
Szkenner / fénymásoló
Maximális papírméret: A4
Nyomtatási sebesség (fekete, A4 méretben): 8 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes, A4 méretben): 4 lap/perc
Nyomtatási felbontás: 600 x 1200 dpi
Szkenner felbontása: 1200 x 1200 dpi (optikai)
USB port