13% Reduced price! Samsung WW80K5210UW/LE előltöltős mosógép 8kg 1200 ford./perc A+++ energiaosztály Nagyítás

Samsung WW80K5210UW/LE előltöltős mosógép 8kg 1200 ford./perc A+++ energiaosztály

DP000990

8kg kapacitás
1200 ford./perc centrifuga
A+++ energiaosztály

More details

Raktáron

Eredeti ár:

169 990,00 Ft‎


Akciós ár:

147 890,00 Ft‎

Megtakarítás:

22 100,00 Ft‎

Garancia 2 év

Egyszerűen csak adja hozzá mosás közben 
Kimaradt egy póló Az Add Wash mosógéppel gyorsan és egyszerűen pótolhatja a mosásból kimaradt ruhadarabokat a mosási ciklus megkezdése után is. Csak öblíteni vagy centrifugálni akar A kézi mosást igénylő ruhákat is behelyezheti a dobba a mosás bármelyik szakaszában! Az Add door bármikor kinyitható, amennyiben a dob belsejében a hőmérséklet 50 °C alatt van. 

A buborékok ereje 
A forradalmi Eco Bubble technológiája a normál mosási ciklus megkezdése előtt levegő és víz felhasználásával oldja fel a mosószert, majd tisztító buborékokat képez, amelyek gyorsabban hatolnak be a textíliába, mint a koncentrált mosószer. Így hideg vízben is ugyanolyan hatékonyan moshat , mint meleg vízben, amivel energiát takaríthat meg. 

Intenzív folteltávolító 
A Bubble Soak technológiájának köszönhetően számos makacs foltnak mondhat végleg búcsút! A mosás közben a ruhákat alaposan átitatják a buborékok, ezáltal a foltok meglazulnak és hatékonyan el lehet távolítani a szennyeződést. 

Okos működés, hosszabb élettartam 
A zajminimalizáló funkció val kevesebb az energiafelhasználás, mint a hagyományos mosógépeknél, így hosszabb élettartam ot és erősebb teljesítmény t garantál. 

Könnyű és gyors hibaelhárítás 
A Smart Check egy automatikus hibaelhárító rendszer , melyet okostelefonja segítségével tud használni. A telefonra letöltött applikáció gyorsan és könnyen leolvassa a LED kijelzőn lévő hibakódot, és azonnali megoldást javasol az adott problémára. Amennyiben nem javasolt a probléma önálló megoldása, az applikáció felajánlja a hivatalos szerviz hívását.