16% Reduced price! Levenhuk Karma PRO 12x50 kétszemes távcső Nagyítás

Levenhuk Karma PRO 12x50 kétszemes távcső

DP001168

Rendelésre

Eredeti ár:

57 990,00 Ft‎


Akciós ár:

48 990,00 Ft‎

Megtakarítás:

9 000,00 Ft‎

Eső, hóesés, vízfröccsenés és köd – semmi sem állhat a hibátlan képi világ útjában, ha a Levenhuk Karma PRO 12x50 kétszemes távcsövet tartja a kezében! A hatékony 12-szeres nagyításnak köszönhetően még a nagy távolságra lévő objektumok is könnyedén, részletesen megfigyelhetők. Mi több, még este is megfigyelheti a környezetet. A teljes mértékben vízálló háznak köszönhetően bármilyen időjárás mellett végezhet megfigyeléseket. A Levenhuk Karma PRO 12x50 kétszemes távcső egy kiváló minőségű készülék, amely még a professzionális felhasználók igényeinek is megfelel!

A kétszemes távcső tetőélprizmás kialakítással rendelkezik; ennek köszönhetően a Levenhuk Karma PRO 12x50 sokkal kompaktabb, mint általában a terepre tervezett, klasszikus kétszemes távcsövek. A kétszemes távcső megalkotásánál fejlett optikai elemeket használtunk: A szemlencse három csoportban négy elemet foglal magában, a lencse maga pedig teljes és többrétegű bevonatot kapott. A modell burkolata nitrogénnel van feltöltve, így az optikai elemek nem fognak bepárásodni még rossz idő esetén sem. A Levenhuk Karma PRO 12x50 kétszemes távcső világos, éles és tiszta, természetes színekben pompázó képet ad.

A Levenhuk Karma PRO 12x50 kétszemes távcső tervezésénél minden részletet figyelembe vettünk, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyünk a megfigyelés élményét. Minden felhasználó könnyedén be tudja állítani a pupillatávolságot és a dioptriát, valamint a szem és a szemlencse közötti tökéletes távolságot is. A modell kényelmesen kézbe fogható váza csúszásgátlós, gumírozott burkolatot kapott, amihez egyben kellemes is hozzáérni. A Levenhuk Karma PRO 12x50 kétszemes távcső teljes mértékben vízálló.

A készlet tartalma:

  • Levenhuk Karma PRO 12x50 kétszemes távcső
  • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
  • Nyakpánt
  • Törlőkendő
  • Táska
  • Használati útmutató és élettartam garancia