35% Reduced price! Levenhuk Atom 12x25 kétszemes távcső Nagyítás

Levenhuk Atom 12x25 kétszemes távcső

DP001128

Rendelésre

Eredeti ár:

12 890,00 Ft‎


Akciós ár:

8 390,00 Ft‎

Megtakarítás:

4 500,00 Ft‎

Szeretne távolabbra látni, de nem szívesen cipelne nagy méretű és látóterű kétszemes távcsövet? Akkor a Levenhuk Atom 12x25 kétszemes távcső pontosan Önnek készült! A rendkívül kompakt kétszemes távcső könnyedén elfér a zsebében. A 12-szeres nagyításnak köszönhetően még a jelentős távolságra lévő objektumok is részletesen megvizsgálhatók. A Levenhuk Atom 12x25 kétszemes távcső bármelyik turista, utazó vagy kalandozó számára ideális választás!

A tetőélprizmás kialakításnak köszönhetően a modell kompakt vázzal, ugyanakkor kiváló minőségű optikai elemekkel rendelkezik. A kétszemes távcső prizmái és lencséi BK-7 típusú, teljesen bevonatolt boroszilikát üvegből készültek. Éppen emiatt a Levenhuk Atom 12x25 világos és éles, valós színekben pompázó képet ad.

A kétszemes távcső könnyedén beállítható a felhasználó látásának megfelelően: a jobb oldali szemlencsén dioptriaállító gyűrű található; a pupillatávolság szintén szabályozható. Hogy a megfigyelések során maximális kényelmet érezhessen, a kétszemes távcső puha gumi szemkagylókkal van felszerelve. A ház gumírozott burkolata megvédi a Levenhuk Atom 12x25 kétszemes távcsövet a mechanikai behatásoktól, és megakadályozza, hogy a por és szennyeződések az eszköz belsejébe jussanak.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcső
  • Nyakpánt
  • Törlőkendő
  • Táska
  • Használati útmutató és élettartam garancia