26% Reduced price! Levenhuk Atom 8x40 kétszemes távcső Nagyítás

Levenhuk Atom 8x40 kétszemes távcső

DP001126

Rendelésre

Eredeti ár:

26 990,00 Ft‎


Akciós ár:

19 890,00 Ft‎

Megtakarítás:

7 100,00 Ft‎

A Levenhuk Atom 8x40 széles látószögű kétszemes távcső kifejezetten olyanok számára készült, akik értékelik a minőséget és a megbízhatóságot. A klasszikus, Porro-prizmás kialakítás világos és kontrasztos képet biztosít, a tartós, gumírozott ház pedig elengedhetetlen a terepen végzett megfigyelésekhez. Első osztályú optikai elemek, ergonomikus formatervezés, kiváló technikai jellemzők – ez a kétszemes távcső hűséges és megbízható társ a kalandokban, legyen szó túrázásról, vadászatról vagy madárlesről.

A Porro-prizmás kétszemes távcső a lehető legkiválóbb minőségű képet nyújtja. Minden optikai elem BK-7 típusú, teljesen bevonatolt boroszilikát üvegből készült, amely élénk, kristálytiszta képet biztosít.

A Levenhuk Atom 8x40 kétszemes távcső könnyedén a felhasználó egyedi tulajdonságaira állítható: a pupillatávolság 56-72 mm között állítható, a jobb oldali szemlencsén pedig dioptriaállító gyűrű található. A puha gumiból készült szemkagylók maximális kényelmet nyújtanak a megfigyelések során. A ház gumi borítása lágyítja az ütődéseket és megelőzi, hogy az eszközbe nedvesség, szennyeződés vagy por kerüljön.

A készlet tartalma:

  • Levenhuk Atom 8x40 kétszemes távcső
  • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
  • Nyakpánt
  • Törlőkendő
  • Táska
  • Használati útmutató és élettartam garancia