28% Reduced price! Levenhuk Atom 7x35 kétszemes távcső Nagyítás

Levenhuk Atom 7x35 kétszemes távcső

DP001125

Rendelésre

Eredeti ár:

25 990,00 Ft‎


Akciós ár:

18 690,00 Ft‎

Megtakarítás:

7 300,00 Ft‎

A Levenhuk Atom 7x35 kétszemes távcső olyanok számára készült, akik a lehető legszélesebb látómezővel szeretnék megfigyelni a világot. A kétszemes távcső kiváló képet biztosít, és tökéletesen alkalmas madárleshez, panorámás megfigyelésekhez és más olyan helyzetekre, amikor egyszerre nagy területet kell figyelnie. A kiváló minőségű optikai elemek tiszta és éles képet adnak, a kompakt, gumírozott váz pedig kényelmes fogást biztosít kézbevétel esetén. Akár turista, akár utazó, madártudós vagy a vadonélet szerelmese, a Levenhuk Atom 7x35 a megfelelő választás.

A kétszemes távcső klasszikus Porro-prizmákat használ; éppen emiatt az eszköz belsejében jelentkező fényvesztés gyakorlatilag nullára csökken. A teljesen bevonatolt lencse világos, élethű képet mutat. A széles látómező pedig tökéletesen alkalmas panorámás megfigyelésekhez. A Levenhuk 7x35 kétszemes távcsővel teljes pompájában láthatja a világot!

Mivel a Levenhuk Atom 7x35 kétszemes távcsövön egyaránt állítható a pupillatávolság és a dioptria, könnyedén beállítható az Ön egyéni látásához. A puha gumiból készült szemkagylók maximális kényelmet nyújtanak a megfigyelések során. A ház gumi borítása megakadályozza, hogy por vagy szennyeződés jusson be a kétszemes távcső belsejébe.

A készlet tartalma:

  • Levenhuk Atom 7x35 kétszemes távcső
  • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
  • Nyakpánt
  • Törlőkendő
  • Táska
  • Használati útmutató és élettartam garancia