14% Reduced price! Samsung MC28M6075CS mikrohullámű sütő 900W Nagyítás

Samsung MC28M6075CS mikrohullámű sütő 900W

DP000363

Könnyen tisztítható felületek

Űrtartalom: 28 l

Forgótányér mérete: 31.8 cm

More details

Rendelésre

Eredeti ár:

79 990,00 Ft‎


Akciós ár:

68 499,00 Ft‎

Megtakarítás:

11 491,00 Ft‎

Garancia 1 év

Rövidebb elkészítési idő ételeidnek

   A HOTBLAST™ technológiával jelentősen lerövidül az ebéd elkészítésének ideje. Az MW6000M mikrohullámú sütő a légbefúvó nyílásain keresztül a forró levegőt közvetlenül az ételre irányítja, így az elkészült fogás ropogósra és szaftosra sül.

Könnyű ellenőrzés

Az EASYVIEW™ üvegen keresztül könnyedén ellenőrizheted, mikor készült el a fogás. Az üvegen található fémhálón keresztül beláthatsz a sütőtérbe, miközben az megfelelő védelmet biztosít.

Tökéletesen átsült ételek

Élvezd a tökéletesen átsült/átfőtt ételek ízét! A Samsung okos nedvességérzékelő funkciója feltérképezi a sütő belső páratartalmát, így az optimális sütési mód és az idő automatikusan beállítható.

Süss egészségesebb ételeket

Készíts egészségesebb sült ételeket fritőz használata nélkül! A SLIM FRY™ sütési technológia a grillezést és a meleg levegő keringetését kombinálja, így a fogások kívül és belül egyaránt ropogóssá sülnek néhány csepp olaj felhasználásával.

Házi joghurt könnyedén

Élvezd az otthon sült kenyér, pizza, sütemény vagy joghurt ízét! Az erjedést elősegítő funkcióval (Fermentation Function) a tészta kelesztése vagy a házi joghurt készítése nem akadály, ráadásul további készülékekre sem lesz szükséged.

Könnyen tisztítható felületek

Nincs több karcos felület! A kerámia borításnak köszönhetően a Samsung MW6000M sütő belső terét könnyű tisztítani, és nem színtelenedik el az olaj vagy a zsír hatására. Emellett rozsda-és karcállósága biztosítja készülék hosszú és megbízható élettartamát.

Energiamegtakarítás készenléti üzemmódban

Az ECO üzemmód segítségével jelentősen csökkentheted a készenléti helyzetben levő készülék energiafelhasználását.

Ropogósra sült ételek

Készíts ínycsiklandóan ropogós ételeket! Legyen szó a tegnapi maradékról vagy a fagyasztóból kivett mirelitekről, a speciális sütőtálcával egyenletesen sütheted át, és piríthatod meg az ételt. Mindezt akár olaj használata nélkül!

A képek csak illusztrációk, a termék megjelenítését szolgálják. A tényleges termék eltérhet az illusztrációtól. A tartozékok külön vásárolhatók meg. A jellemzők és a specifikációk a kereskedelmi bevezetésnek megfelelően pontosak, de előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatók.

 

Technikai jellemzők

Készülék típusa: Mikrohullámú sütő

Forma: Szabadonálló

Mikrohullámú teljesítmény: 900 W

Űrtartalom: 28 l

Programok:

   Tészta kelesztés/joghurt készítés, Érzékelős főzés

Automata programok: Igen

Kiolvasztás funkció: Igen

Grill funkció: Igen

 

Kialakítás

Forgótányér mérete: 31.8 cm

Gyerekzár: Igen

Különleges jellemzők:

   HOTBLAST™, EASYVIEW™, Okos nedvességérzékelő, SLIM FRY™, Eco üzemmód, kerámia bevonatú belső tér, LED kijelző, hangjelzés, Preheat, Plusz 30 mp, Auto cook

Kijelző/vezérlés

Kijelző: Igen

Óra: Igen

 

Általános jellemzők

Méretek (Szé / Ma / Mé) / Súly:

   52 cm x 31 cm x 46 cm / 17.9 kg

Szín: Ezüst

Szélesség: 52 cm

Magasság: 31 cm

Mélység: 46 cm

Súly: 17.9 kg