24% Reduced price! Tefal GC461B34 kontaktgrill Nagyítás

Tefal GC461B34 kontaktgrill

DP001454

Termosztát 3 pozícióval
Digitális időzítő
Kontakt- vagy nyitott grill pozíció

More details

Raktáron

Eredeti ár:

46 990,00 Ft‎


Akciós ár:

35 499,00 Ft‎

Megtakarítás:

11 491,00 Ft‎

Garancia 2 év

Termosztát 3 pozícióval és Max üzemmód

Termosztát 3 pozícióval és MAX mód a tökéletes grillezési eredményekért. Érjen el tökéletes grillezési eredményt minden élelmiszernél, a marha steaket például tökéletesen meggrillezheti a resztelési (Max) módnak köszönhetően, amikor a hús összehúzódik és belül szaftos marad. Ezzel ellentétben a baromfihúsnak hosszabb időre és alacsonyabb hőmérsékletre van szüksége az ideális átsütéshez.

 

Digitális időzítő

Digitális időzítő a készítés kézben tartásáért. Pakolja be a grillt, állítsa be az időzítőt a grillezés idejére, és vigye magával - bárhova. A beállított idő elteltével a hangjelzés figyelmezteti Önt és a grillezés teljes irányítás alatt marad. Így nem kell a grillnél állnia, addig csinálhat mást vagy foglalkozhat a szeretteivel.

 

Nagy teljesítmény az alumínium öntvény lemezeknek köszönhetően

Nagy teljesítmény a jól átsült, szaftos és omlós húsért, mintha étteremben enné. Az alumínium kiválóan vezeti a hőt, és ezzel a lemezek egyenletes hőmérsékletűek lesznek azok teljes felületén. Az alumínium öntvény a vastagságának köszönhetően tartósabb és hőállóbb.

 

Kontakt- vagy nyitott grill pozíció 

A kontaktgrill pozíció lerövidíti a grillezés idejét mindkét oldalról egyszerre, a nyitott grill pozícióval pedig bővítheti a grillezési felületet

 

Max üzemmód nemcsak a tökéletes stekaekért

A marha steaket tökéletesen meggrillezheti a resztelési (Max) módnak köszönhetően, amikor a hús összehúzódik és belül szaftos marad. Zöldségeknél ezt a programot magasabb víztartalmú zöldségfélék, például paradicsom grillezésére használható.

 

A tapadásmentes felületű, levehető lemezek és a szaftgyűjtő tálca mosogatógépben moshatók

A legkönnyebb takarítás grillezés után. A levehető tapadásmentes felületű lemezeket és a szaftgyűjtő tálcát kiveheti és mosogatógépbe teheti. A tapadásmentes felület megkönnyíti a tisztítást és a grillezést olaj hozzáadása nélkül.

 

Ideális zsiradék és szaftelvezetés.Nagy űrtartalmú szaftgyűjtő tálca

3° dőlésszög az optimális dőlés alatti grillezésért – lehetővé teszi a szaft elfolyását, így a húst grillezi és az nem fő a saját levében. Ha a szaft nem marad a lemezeken, nem ég meg, a grillezés pedig egészségesebb. A tökéletes grillezési eredményért egészségesebben, és a könnyebb takarításért.