28% Reduced price! Pioneer SE-MHR5 Hi-Res zárt rendszerű dinamikus fejhallgató Nagyítás

Pioneer SE-MHR5 Hi-Res zárt rendszerű dinamikus fejhallgató

DP000609

Min. frekvencia: 7 Hz
Max. frekvencia: 50000 Hz
Érzékenység: 102 dB

More details

Raktáron

Eredeti ár:

89 990,00 Ft‎


Akciós ár:

64 999,00 Ft‎

Megtakarítás:

24 991,00 Ft‎

Garancia 1 év

Gondosan tervezett hangszórók – nagyobb pontosság

Az SE-MHR5 fejlett 40 mm-es hangszórókkal van szerelve. A hangszórók nagyteljesítményű mágnesei széles átviteli tartományt garantálnak – 7 Hz-től az 50 kHz-ig –, ezzel biztosítva minden egyes hangjegyre a pontosabb hangreprodukciót. Mindkét hangszóróházban a szabad légtérhez csatolt két kamra van elhelyezve. Ez az innovatív megoldás egyrészt növeli a mélyhang-teljesítményt, másrészt kizárja a külső zajokat, így garantálva a tiszta hangzást nyújtó zenehallgatási élményt mind a nyilvános, mind a privát helyeken.

Kényelmes viselet hosszú órákon át, hordozható kivitel

A SE-MHR5 fejhallgatót akár órák hosszat is viselheted. A memóriahabból készült igényes kivitelű fülpárnák műbőrrel vannak borítva, a fejpántot akár órákon át is viselni tudod a kedvenc zenéidet hallgatva, nem érzel nyomást a fejeden. A hátrahajtható kivitelnek és a kétirányú összehajtó szerkezetnek köszönhetően bárhová magaddal viheted a prémium hangminőséget a tartozék hordtáskában.

 

Kábelopciók az egyéni igényekhez

Az SE-MHR5 két kábelopciót kínál: szimmetrikus kábellel és kompatibilis erősítővel a két hangszóró teljesen független jelet kap, de használhatod a hagyományos kábelt is a megszokott módon. A kábelek 2,5 mm-es (szimmetrikus) és 3,5 mm-es (standard) sztereó dugasszal vannak ellátva és biztosítva vannak kicsúszás ellen.