11% Reduced price! Sony WH-CH700N vezeték nélküli fejhallgató fekete Nagyítás

Sony WH-CH700N vezeték nélküli fejhallgató fekete

DP001074

Vezeték nélküli
Zajszűrő
Gyorstöltés

More details

Raktáron

Eredeti ár:

37 990,00 Ft‎


Akciós ár:

33 990,00 Ft‎

Megtakarítás:

4 000,00 Ft‎

Garancia 1 év

Csak a zene szól – nincs vezeték és nincs zavaró tényező   

A WH-CH700N vezeték nélküli zajszűrő fejhallgató az útközbeni, hosszan tartó zenehallgatáshoz készült. Az egyetlen gombnyomással aktiválható mesterséges intelligenciás zajszűrés (AINC) alkalmazkodik a környezethez, így utazás közben kizárhatja a nem kívánt zajokat.

Nincs sem zaj, sem kábel

Vezetékek nélkül, a nemkívánatos háttérzaj kizárásával hallgathat zenét – a digitális zajszűrésnek hála csak a kedvenc zenéjét hallja.

 

Utazáshoz ideális zajcsökkentés egyetlen gombnyomással  

Repülőgépen vagy egyéb zajos környezetben a mesterséges intelligenciás zajszűrés (AINC) elemzi a háttérzajt, és módosítja a beállításokat az optimális teljesítményhez. A funkció aktiválásához nyomja meg, és tartsa lenyomva a fejhallgató NC gombját. 


Zenehallgatás egész nap, töltés villámgyorsan 

Zenelejátszás egész nap. Beépített lítiumion-akkumulátor biztosít akár 35 órás használatot (a zenei beállításoktól függően), amely USB-porton keresztül újratölthető. A gyorsöltés funkció 60 percnyi lejátszási időt kínál 10 perces töltést követően. 

 

A DSEE a részletgazdag hangzásért felelős

Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. Az eredeti zene a tömörítés során elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek finom részleteket és gazdag hangzást adnak kedvenc zeneszámainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) hatékonyan visszaállítja ezeket az elemeket, így kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez.