23% Reduced price! Philips BT7204/85 Beardtrimmer Series 7000 vákuumos szakállvágó Nagyítás

Philips BT7204/85 Beardtrimmer Series 7000 vákuumos szakállvágó

DP000072

0,5 mm-es precíziós beállítások
60 perc vez. nélk. haszn.s
A levágott szőr akár 90%-át begyűjti.

More details

Raktáron

Eredeti ár:

27 990,00 Ft‎


Akciós ár:

21 499,00 Ft‎

Megtakarítás:

6 491,00 Ft‎

Garancia 2 év

Garantáltan kevesebb takarítanivaló a beépített vákuumos technológiának köszönhetően

Vágja a szakállát, bajszát és pajeszát anélkül, hogy felfordulást hagyna maga körül. A vágókészülék nagy teljesítményű vákuumos technológiája beszívja a levágott szőrszálakat működés közben, így biztosítva Önnek egyszerű és felfordulás nélküli szakállvágást. 

Megemeli és vezeti a szőrszálakat az erőfeszítés nélküli egyenletes formázásért

Vágja le a borostát egyetlen gyors mozdulattal. Az innovatív Lift & Trim rendszerünk minden egyes szőrszálat megemel, majd a kettős élű, rozsdamentes acél pengék felé vezeti. Az eredmény: egyenletes borosta vagy formázás egyetlen mozdulattal. 

Kettős élű, rozsdamentes acél pengék a gyorsabb vágás érdekében

Az erős acél pengék kettős élűek, és nagyon tartósak, hogy még a vastag szőrzet vágását is hosszú időn át biztosítsák. Finoman egymáshoz érve élezik egymást, miközben Ön borotválkozik. 

20 rögzíthető hosszúságbeállítás, 0,5 és 10 mm között, 0,5 mm-es pontossággal

A kívánt vágási hossz kiválasztásához csak forgassa el a fogantyún található nagyítógombot a megjeleníteni kívánt hosszig, 0,5 és 10 mm között, 0,5 mm-es pontossággal. Ekkor a készülék rögzíti a kiválasztott hosszt a tökéletesen egyenletes vágás érdekében.

60 perc használati idő 1 óra töltés után;konnektorba is csatlakoztatható

Töltse a szakállvágót 1 órán keresztül a 60 perc vezeték nélküli használathoz. Ha vágás közben több energiára van szüksége, egyszerűen csak csatlakoztassa a vágókészüléket a fali csatlakozóhoz. Ez a vágókészülék úgy van kialakítva, hogy vezeték nélkül és hálózathoz csatlakoztatva is használható legyen. 

Hamar megnézheti a szakállvágó akkumulátorának állapotát

Az akkumulátor-jelző mutatja, ha a vágókészülék fel van töltve, éppen tölt, vagy ha csatlakoztatni kell a hálózatra. 

Precíziós formázó a nehezen elérhető területek kiigazításához

Ha végzett a vágással, pattintsa fel a precíziós formázót a formázás befejezéséhez: a részletek és kontúrok kialakításához, vagy a bajusz formázásához. 

Csak ürítse ki a kamrát, és víz alatt öblítse le a pengéket

Ha készen van, egyszerűen öblítse le a csap alatt a pengéket és a fésűt, ürítse ki a szőrgyűjtő kamrát, és a mellékelt tisztítókefével seperje le a szőrszálakat a hosszan tartó teljesítmény érdekében. 

Védi bőrét, miközben 0,5 mm-es pontossággal vág

Az egyedi bőrvédő rendszer a legérzékenyebb testfelületeket is védi, lehetővé téve, hogy kényelmesen, 0,5 mm-es pontossággal vághassa a szőrzetet anélkül, hogy a pengék éles szélei közvetlenül hozzáérnének a bőréhez.

Bármilyen irányba vághatja a szőrzetet a 3 mm-es fésűvel

A kétirányú vágókészülékkel és a 3 mm-es fésűvel rendelkező speciális kialakítású eszköz megragadja és levágja a szőrszálakat még akkor is, amikor azok különböző irányokban növekednek. Vastagabb szőrszál esetén ajánlott a fésűvel való előformázás.